Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

ПолтНТУ серед кращих українських вишів за рейтингом Scopus

За рік ПолтНТУ стрімко здолав 25 сходинок, посівши 55 місце серед 166 вишів України у рейтингу наукометричної бази даних Scopus.

У квітні 2019 року на сайті Освіта.ua було опубліковано офіційний рейтинг українських закладів вищої освіти України за показниками бази даних SciVerse Scopus (http://osvita.ua/vnz/rating/64398/). Результати рейтингу ЗВО базуються на активності цитованості наукових статей, які публікуються дослідниками університету. База даних Scopus постійно індексує понад 20 тисяч наукових журналів та сотні книжкових серій з усього світу.

Підвищенню наукометричних показників університету в одній із найбільш поважних  баз даних сприяє систематичне проведення потужних міжнародних наукових конференції та круглих столів спільно з іноземними партнерами, як в Україні, так і за кордоном. Зокрема, лише минулого року ПолтНТУ провів такі наукові форуми в Азербайджані та Великобританії. Стрімке зростання позицій ПолтНТУ в рейтингу Scopus свідчить про ефективність наукової діяльності вишу та її визнання у міжнародному академічному середовищі, а це в свою чергу підтверджує якість освіти.

Перейти до вмісту