Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

Полтавцям слід передати показники лічильників за гарячу воду і тепло не пізніше 25 квітня

Попри те, що опалювальний період 2018-2019 років скінчився, чимало споживачів «Полтаватеплоенерго» іще не передало показників квартирних лічильників теплової енергії. Водночас передавати показники індивідуальних лічильників гарячої води необхідно цілий рік, незалежно від сезону. Зокрема, цього місяця це слід зробити не пізніше 25 квітня.

Про це інформує ПОКВПТГ “Полтаватеплоенерго”

Один із способів, що пропонує офіційний сайт підприємства, — цілодобовий он-лайн сервіс «Передати показники лічильника». Багато користувачів сайту обирає саме цей шлях передачі показників, оскільки він не вимагає обов’язкової реєстрації. Однак, з іншого боку, передаючи показники через цей сервіс, необхідно бути дуже уважним і не допускати помилок при заповненні форми. 

Отже, щоб передати показники через офіційний сайт підприємства без реєстрації, слід виконати простий порядок дій:

Крок 1. Зайдіть на сайт «Полтаватеплоенерго».

Крок 2. Знайдіть меню он-лайн сервісів та увійдіть у сервіс «Передати показники лічильника» або перейдіть за посиланням.

Крок 3. Уважно заповніть усі обов’язкові поля форми. Вони позначені зірочкою (*).

Крок 4. Внесіть показники встановлених у вашій оселі приладів обліку.

Крок 5. Натисніть «Надіслати».

Після цього передані дані будуть відправлені в абонентську базу «Полтаватеплоенерго» для опрацювання.

Якщо ж споживач є зареєстрованим користувачем іншого цілодобового он-лайн сервісу — «Особистий кабінет споживача», він може передати показники за допомогою нього. Докладний алгоритм, як це зробити, можна знайти тут

Перейти до вмісту