Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи 

Поліція розпочала превентивне відпрацювання Полтави і с. Розсошенці

Учора ввечері відбувся цільовий інструктаж працівників територіальних підрозділів поліції міста, патрульних поліцейських, кінологів, спецпризначенців та нацгвардійців, залучених до патрулювання за основними маршрутами. 
Як повідомили правоохоронці, мета превентивного відпрацювання, на чому наголосив керівник поліції м. Полтава Олександр Терела, насамперед полягає у створенні для полтавців, гостей міста і району комфортного правового середовища. 
«Маршрути патрулювання охоплюють всі райони міста (Шевченківський, Київський та Подільський), а також с. Розсошенці Полтавського району. Наше завдання – зробити все від нас залежне, аби громадяни відчували себе у безпеці», – повідомив Олександр Терела.
Особливий наголос полковник поліції зробив на забезпеченні публічного порядку, виявленні фактів незаконного обігу зброї та боєприпасів, на вуличній злочинності (зокрема, грабежі, умисне пошкодження майна) а також перевірці стану дотримання законодавства про правовий статус іноземців в Україні (в рамках профілактичних заходів «Мігрнат»). 
Перейти до вмісту