Ви тут:
Суспільство Україна 

Новий позов проти мене до суду – це чергова атака проти трансформації системи охорони здоров’я, – Уляна Супрун

До Окружного адміністративного суду міста Києва знову надійшов новий позов проти в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун. Про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі.

Позов подав народний депутат від Радикальної партії Олексій Ленський.

У позові прохання щодо заборони Уляні Супрун  виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я України. Провадження відкрито за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

“Офіційне пояснення підстав просто переписане з попередніх позовів своїх колег невільних радикалів. Свого роду “copy paste”, але, мабуть, цього разу зі свого комп’ютера. По факту ж причина — порушення схем та корупційних потоків, звільнення одіозних медичних феодалів і пряма конфронтація з ними, – коментує Супрун.

Ще один збіг — адвокатський запит по цьому позову до Міністерства охорони здоров’я України надійшов від тієї самої адвокатської фірми GoLaw law firm.

“Ця позовна заява — ні що інше, як чергова атака проти трансформації системи охорони здоров’я. У час, коли увага всього суспільства прикута до виборів і їхніх результатів — сили адептів совєцького союзу, рускава міра і фармацевтичної мафії планують усунути нашу команду з Міністерства охорони здоров’я України”, – зазначає Уляна Супрун.

“Ми будемо битись за життя та здоров’я українців у будь-яких умовах та за будь-яких обставин. Трансформація системи охорони здоров’я України — пріоритетна ціль для атак сил зла. Але добрі джедаї не відмовляються боротися за правду”, – наголошує Супрун.

Перейти до вмісту