Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині закордонні експерти обговорюватимуть вирощування органічних культур

20-21 червня на Полтавщині триватиме V Міжнародна конференція з органічного рослинництва і День поля. Такий подвійний міжнародний захід буде присвячений найкращим практикам та технологіям вирощування органічних польових культур.

Про це йдеться в анонсі в соцмережі.

Перший день – Конференція «Органічне рослинництво: Кращі європейські практики та український досвід» із залученням провідних фахівців: агрономів, консультантів, інших експертів на такі актуальні теми як:
– технології вирощування та обробітку ґрунту;
– сидеральні культури;
– надходження елементів живлення в рослини.

Місце проведення: Полтавська державна аграрна академія (м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3)

Серед учасників – експерти з Нідерландів, Німеччини, Австрії, Молдови та інших країн, котрі мають напрацьовані та перевірені часом дослідження, а також багаторічну практику в органічному виробництві.

Під час Конференції відбудеться виставка, на якій можна буде ознайомитись із виробниками сучасних засобів захисту рослин, допоміжних продуктів, добрив та техніки для органічного виробництва, або ж представити власну продукцію!

День органічного поля, що відбудеться 21 червня в ПП «Агроекологія» – компанії, що має більш ніж 40-річний досвід провадження органічного землеробства, – буде  практичним продовженням Конференції.

Перейти до вмісту