Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Лубенщині провели єдиний стрілецький день для керівного складу загонів оборони

На стрільбищі у селі Терни Лубенського провели єдиний стрілецький день для керівного складу загонів оборони. В заході взяли участь представники семи районів Полтавщини.

Були присутні голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, начальник відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Микола Чудак, військовий комісар Валерій Пицяк.

Про це повідомили у Лубенській РДА.

В рамках стрілецького дня було проведено інструктаж з керівним складом, представники районних військових комісаріатів, інструктори громадських організацій показали, як готувати особовий склад, провівши тактико-спеціальну підготовку, одиночну підготовку, злагодження в складі відділень, заняття з інженерної підготовки, військово-медичну та вогневу підготовку.

Підсумком було проведення стрільб бойовими набоями з автомата АК-74 та пістолета ПМ. Такі заходи відповідно до затвердженого графіку проводяться щомісячно. Триває також робота щодо підбору кадрів на керівні посади загонів оборони.

Перейти до вмісту