Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

На Чемпіонат України з боксу серед студентів до Полтави з’їхались спортсмени з 17 областей

23 квітня відбулася офіційна церемонія відкриття Чемпіонату України з боксу серед студентів на базі Полтавського національного технічного університету, який зібрав 86 кращих спортсменів-боксерів із 40 ЗВО з 17-ти областей та Києва.

ПолтНТУ спільно зі Спортивною студентською спілкою України у Полтавській області активно долучився до організації та проведення на високому рівні Чемпіонату України з боксу серед студентів, інформує університет на своїй сторінці у Фейсбук.

Змагання національного масштабу проведено вперше на Полтавщині саме на базі ПолтНТУ завдяки активній позиції ректора університету, голови Спортивної студентської спілки України в Полтавській області, професора Володимира Онищенка.

Участь у відкритті змагань узяли почесні гості, у тому числі голова Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко.

Вітаючи учасників змагань, ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко проанонсував відкриття з 1 вересня нового факультету в університеті – факультету фізичного виховання та спорту, у складі якого діятиме і секція боксу.

Перейти до вмісту