Ви тут:
Оголошення Суспільство 

МОЗ шукає завідувача та головних спеціалістів Сектору прес-служби

Документи приймаються до 19 квітня, а конкурсний відбір розпочнеться 25 квітня.

ВАКАНСІЯ: ЗАВІДУВАЧ СЕКТОРУ ПРЕС-СЛУЖБИ МОЗ УКРАЇНИ

Основне завдання завідувача Сектору прес-служби – керувати прес-службою МОЗ України та ефективно організовувати її роботу.

Стаж держслужбовця не є обов’язковим, якщо у вас є досвід роботи на керівних посадах не менше двох років або досвід служби в органах місцевого самоврядування.

Перелік документів і вимог: https://bit.ly/2UDSNe0

Усі зразки необхідних заяв розміщені на сайті МОЗ України: https://bit.ly/2D8C4F9

ВАКАНСІЇ: ГОЛОВНІ СПЕЦІАЛІСТИ СЕКТОРУ ПРЕС-СЛУЖБИ МОЗ УКРАЇНИ

Ці вакансії – перша та друга вакантні посади головного спеціаліста Сектору прес-служби – чудова можливість для тих, хто хоче розпочати кар’єру в державних комунікаціях. Досвід роботи не є обов’язковим. Основні вимоги – вища освіта ( ступеня молодшого бакалавра або бакалавра), командність, вміння працювати з інформацією і чітка орієнтація на кінцевий результат.

 Перелік документів і вимог: https://bit.ly/2Gozrkx (перша посада), https://bit.ly/2DcdJyk (друга посада).

Усі зразки необхідних заяв розміщені на сайті МОЗ України: https://bit.ly/2D8C4F9

ПРО ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ І КОНКУРСНИЙ ВІДБІР

На всі вакансії Сектору прес-служби документи приймаються до 16 год 45 хв 19 квітня 2019 року за адресою: м. Київ, вул. М. Грушевського, буд. 7, каб. 17 – особисто або поштою. Документи, які надсилаються поштою, повинні бути у закритому конверті з обов’язковою позначкою “Конкурсній комісії МОЗ України на зайняття вакантних посад державної служби”.

Конкурс відбудеться 25 квітня 2019 року о 10 год 00 хв, м. Київ, вул. М. Грушевського, буд. 7.

ЯК ОТРИМАТИ ПОСВІДЧЕННЯ ПРО ВІЛЬНЕ ВОЛОДІННЯ ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ

Отримати посвідчення про вільне володіння українською мовою можна в одному із уповноважених закладів вищої освіти.

Перелік ЗВО: https://bit.ly/2Paqjmh

Графік засідань атестаційних комісій: https://bit.ly/2VK7icN

Як отримати посвідчення:

1. ПОСВІДЧЕННЯ МОЖНА ОТРИМАТИ БЕЗ СКЛАДАННЯ ІСПИТУ, ЯКЩО ВИ МАЄТЕ ОДИН ІЗ ТАКИХ ДОКУМЕНТІВ:

  • документи державного зразка про повну загальну середню освіту, видані до 2000 року, з оцінкою “5” за складання випускного іспиту з української мови та/або української мови та літератури;
  • документи державного зразка про загальну середню освіту, видані після 2000 року, з балом про підсумкову державну атестацію з української мови не менше 10;
  • диплом молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста), бакалавра, магістра (спеціаліста) з відповідним додатком з оцінкою “відмінно” за вивчення української мови та/або ділової української мови, української мови за фаховим спрямуванням;
  • диплом бакалавра, магістра (спеціаліста) за спеціальностями українська мова та література; українська мова та література і іноземна мова; за спеціалізацією “Українська мова та література” спеціальності “Філологія”.

Щоби отримати посвідчення на підставі одного з цих документів, з оригіналом та копією підтверджуючого документу зверніться до уповноваженого вищого навчального закладу, в якому працює атестаційна комісія, та за рішенням комісії отримайте посвідчення.

2. ПОСВІДЧЕННЯ МОЖНА ОТРИМАТИ, СКЛАВШИ ІСПИТ.

Атестація у письмовій формі включає тестування і письмовий переказ тексту з фахових питань. Кожне тестове запитання має три варіанти відповіді, серед яких правильним є лише один. Кількість тестових завдань становить 25. Тривалість виконання завдань у письмовій формі (тестове завдання та переказ) становить 60 хвилин.

Атестація в усній формі включає ділову розмову за визначеним сценарієм і повідомлення-презентацію на встановлену атестаційною комісією тему. Тривалість атестації в усній формі для кожного її учасника становить до 45 хвилин, з яких 20 хвилин відводиться на ділову розмову за визначеним сценарієм (у тому числі 5 хвилин на підготовку) та не більше ніж 25 хвилин — на повідомлення-презентацію (у тому числі 15 хвилин на підготовку).

Приклади завдань: https://bit.ly/2UnmkE8

Зверніть увагу, що атестація на знання мови є платною.

Як пройти атестацію:

  1. З переліку уповноважених вищих навчальних закладів, розміщених на офіційному веб-сайті НАДС, оберіть заклад, в якому працюють атестаційні комісії.
  2. Надайте документи: заяву; оригінал та копію паспорта громадянина України; оригінал та копії документів про освіту з додатками; оригінал та копію квитанції про оплату послуг.
  3. Прийдіть в заклад в день проходження атестації та пройдіть її.
  4. Після успішного проходження атестації отримайте посвідчення (протягом 10 календарних днів з дати проходження атестації).

ЯК ПОДАТИ ДЕКЛАРАЦІЮ

Подання декларацій здійснюється онлайн, з використанням ЕЦП,  на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому людина подала заяву на зайняття посади (участь у конкурсі).

З детальною інформацією щодо процедури заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також роз’ясненнями щодо її заповнення можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції у розділі «Декларування» рубрики «Законодавство» підрубрики «Декларація».

Перейти до вмісту