Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Молодь “Ворскли” у меншості програла київському “Динамо” (ФОТО, ВІДЕО)

Незважаючи на видалення у першому таймі Дениса Тарадуди, “зелено-білі” ледве не врятувалися у матчі з лідером чемпіонату.

Кияни, які перед стартовим свистком небезпідставно вважалися фаворитами матчу, не поспішали форсувати події. Натомість господарі поля на початку грали від оборони, шукаючи вразливі місця у грі лідерів чемпіонату.

На 8-й хвилині кияни відкрили рахунок — спочатку з 11-метрової позначки схибив Шпирка, однак у потрібному місці на добиванні опинився Олександр Петрусенко — 1:0.

Господарі знайшли швидку відповідь. Вже за 3 хвилини призначили другий у зустрічі пенальті, однак цього разу у ворота киян. Артем Білий не залишив шансів кіперу “Динамо” Рудьку, розвівши голкіпера та м’яч по різним кутам — 1:1.

За декілька хвилин до завершення першого тайму полтавці залишилися у меншості. Це Денис Тарадуна у простій ситуації отримав друге попередження, яке перетворилися на червону картку.

Своєю кількісною перевагою столична команда скористалася вже після перерви. Відзначилися Крістіан Биловар та Віталій Буяльський. Фінальна ж крапку у грі залишилася за господарями: Іван Биков успішно завершив багатоходівку “зелено-білих” – 2:3.

«Ворскла» (U21) – «Динамо» (U21) – 2:3 (1:1)

«Ворскла»: Різник (к), Мартиненко, Биков, Тарадуда, Мельничук, Челядин, Козиренко, Мисик (Зайцев, 72), Шехіч, Білий, Лига (Черткоев, 57, Товстий, 78).

«Динамо»: Рудько (к), Біловар, Романчук (Вівчаренко, 30), Дмитрук, Буяльський, Петрусенко, Шпирка, Шулянскій, Шапаренко, Бодня, Супряга (Кравченко, 61).

Голи: Білий (11, з пенальті), Биков (90 + 2) – Петрусенко (8), Біловар (67), Буяльський (90)

Нереалізований пенальті: Шпирка (8)

Попереджені: Тарадуда (5) – Петрусенко (47)

Вилучений: Тарадуда (44, друге попередження)

 

ФОТО – ОКІА “Новини Полтавщини”

 

 

Перейти до вмісту