Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Молодь Пирятина просить відновити дискотеку у місті

У Пирятинській міській раді відбулася зустріч ініціативної групи від молоді міста (Ян Сокол, Анастасія Кононенко) з міським головою Олексієм Рябоконем, власником розважального закладу Н2О Вадимом Сокуром, начальником Пирятинського відділення поліції ГУНП в Полтавській області Олексієм Возним та представниками структурних підрозділів виконкому міської ради. Основне питання, яке хвилює молодь та було обговорене на зустрічі, стосувалося відновлення роботи дискотеки в місті.

Як зазначив власник закладу, припинення роботи дискотеки було його власною ініціативою після випадку з побиттям Сергія Шевченка. Більшість присутніх висловлювали думку щодо необхідності мінімізувати правопорушення у місті, створення умов для безпечного відпочинку молоді, повідомили у Пирятинській міськраді.

На думку Вадима Сокура, відновлення роботи дискотеки можливе за умови консолідації зусиль всіх причетних служб, зокрема районного відділення поліції.  Також він погодився розглянути питання щодо придбання відеокамери та встановлення додаткового освітлення навколо розважального закладу, посилення контролю за пропуском неповнолітніх (лише при умові наявності оригіналу паспорту). Під час зустрічі також наголосили на забороні продажу неповнолітнім алкоголю та дотримання встановленого режиму торгівлі для реалізації алкогольних напоїв.

“Питання залишається відкритим, діалог з молоддю, представниками відділення поліції буде продовжений”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту