Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

Криза триває: «Ворскла» вилетіла з Кубку України

Полтавці і після зміни головного тренера не може знайти свою гру.

Кубок України залишався єдиним турніром, у якому полтавці могли позмагатися не лише за власний престиж. Цього року полтавці святкуватимуть 10-річчя єдиної своєї перемоги у турнірі, тому вболівальникам не гріх було помріяти про повторення успіху 2009 року. На жаль, їм не судилося реалізуватися.

Загалом матч представників УПЛ та Першої ліги став справжнім бенефісом помилок гравців обох команд. За такого характеру гри навіть один м’яч міг стати вирішальним. І на радість місцевих фанатів «Дніпро-1» забив двічі. На 78-й хвилині Шаповал прострілював з лівого флангу – кіпер «Ворскли» Ткаченко відбив м’яч перед собою, а Станіслав Куліш виявився першим на добиванні. Через 4 хвилини господарі поля поставили остаточну крапку у грі: вже згаданий раніше Шаповал не зміг пробити, але першим на підборі виявився Ігор Когут, який не залишив шансів Ткаченку – 2:0.

Читайте також:

Кінець історії: «Ворскла» залишилася без головного тренера (ФОТО, ВІДЕО)

«Дніпро-1» вперше у історії виходить до півфіналу Кубка України, а у «Ворскли» продовжується криза – у 2019 році полтавці ще жодного разу не відчували смаку перемоги.

Перейти до вмісту