Ви тут:
Спорт Суспільство 

Денис Беринчик у важкому бої захистив титул WBO International

Українець провів чи не найскладніших у кар’єрі бій.

Як повідомляє sport.ua, у столичному Палаці спорту відбувся вечір боксу, головною подією якого став захист титул WBO International Денисом Беринчиком в поєдинку проти японця Ніхіто Аракава. 37-річний японець, який займав у рейтингу WBO сьому позицію, до Києва приїхав явно не тільки за чеком. Незважаючи на шість поразок в пасиві, Аракава ще жодного разу не програвав достроково. Навіть Хорху Лінаресу, з яким він боксував у 2014-му році, японець поступився за очками. Пройшов всю дистанцію він і з Беринчиком, для якого 12-раундовий бій став першим в кар’єрі.

Японець, звичайно, поступався в техніці Беринчику, але за рахунок правобічної стійки і досить незвичайного стилю ведення боксу доставив чимало проблем українцеві. У другому раунді боксери зіштовхнулися головами і у Дениса з’явилося неприємне розсічення.

Беринчик контролював бій, наносячи більше ударів і набираючи очки. У 9-му раунді Аракава буцнув Беринчика головою та отримав розсічення, а рефері в рингу зняв з японця одне очко. У фінальному раунді Аракава пішов ва-банк, намагаючись в розміні ударами знайти свій шанс, але Беринчик в розміні ударами відчував себе в своїй стихії.

Судді одноголосно віддали перемогу українцеві – 120-107, 118-109, 120-107.

Перейти до вмісту