Ви тут:
Суспільство 

Canon випустила бюджетну дзеркальну камеру з підтримкою 4K

Незважаючи на те, що зараз в тренді знаходяться беззеркальние камери, компанія Canon підготувала до випуску нову модель дзеркальної камери EOS Rebel SL3 (EOS 250D в Європі).

Як повідомляє ITC.ua, це саме компактний та легкий пристрій в лінійці EOS, його маса становить всього 449 м

Анонсована новинка оснащена 24,1-мегапіксельним сенсором формату APS-C і процесором обробки зображень DIGIC 8. Система автоматичного фокусування включає 9 точок для точного вибору об’єкту зйомки і систему Dual Pixel, яка здатна відстежувати очі в режимі зйомки в реальному часі. Відзначається, що вперше в серії EOS реалізована така функція. У пристрої також доступний поворотний сенсорний 3-дюймовий дисплей.

Нова камера Canon EOS Rebel SL3 дозволяє підвищувати світлочутливість до значення ISO 25600 (до ISO 51200 в розширеному режимі), здатна вести серійну зйомку зі швидкістю 5 кадрів в секунду, а також записувати відео з роздільною здатністю 4K (вперше для серії Rebel). Комплектний акумулятор дозволяє зробити до 1600 знімків при використанні видошукача або до 350 фотографій в режимі Live View. Окремо згадується наявність автоматичного режиму Smooth skin, який покликаний поліпшити якість портретів.

Нова дзеркальна камера Canon EOS Rebel SL3 надійде в продаж в кінці квітня за ціною $600 або $750 за комплект з об’єктивом EF-S 18-55 mm f / 4-5.6 IS.

Перейти до вмісту