Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

500 танцювальних пар із різних міст України боролися за Кубок міського голови Кременчука

ХV Всеукраїнські відкриті змагання зі спортивного танцю на «Кубок міського голови» традиційно проводяться за підтримки Кременчуцької міської ради.

Цього разу на паркет Міського палацу культури вийдуть 500 танцювальних пар із 20 міст України: Києва, Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Сум, Полтави, Кривого Рогу, Мелітополя, Кам` янського, Ірпеня, Боярки, Южного, Бахмута, Світлодарська, Горішніх Плавнів, Лубнів, Світловодська, Новоукраїнки, Олександрії та Кременчука, повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Із вітальними словами до талановитої творчої аудиторії звернувся міський голова Віталій Малецький. Він зазначив, що Кременчук п`ятнадцятий рік поспіль зустрічає справжніх майстрів спортивного та бального танцю. Цього танцювального марфону прихильники мистецтва чекають протягом року, бо він є святом єднання краси та мистецтва.

Віталій Малецький усім учасникам змагань побажав успішних виступів і гарного паркету, а також висловив слова вдячності родині Назаренків, які є натхненниками змагань та присвятили себе мистецтву та вихованню талановитої молоді.

Перейти до вмісту