Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

19 квітня кременчуцька молодь збереться на «Зелену толоку»

У Кременчуці ця екологічна акція за ініціативи кременчуцької молоді проводиться 18 рік поспіль. У день її проведення представники учнівської та студентської молоді наводитимуть порядок після зимового періоду в парку культури та відпочинку «Придніпровський». Прибирання одного з найкрасивіших місць відпочинку Кременчука заплановане на 19 квітня на 10:00.

Як зазначають організатори екологічної акції «Толока», всі учасники генерального прибирання будуть забезпечені індивідуальними рукавичками, пакетами для сміття та знаряддями праці, а після роботи на них чекатиме смачна каша, повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Допомагатимуть молодим господарям колективи комунальних підприємств, а оперативні служби забезпечуватимуть безпечні умови праці.

Нагадаємо, постійними організаторами генеральних прибирань місць масового відпочинку кременчужан щороку є Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій у партнерстві з виконавчим комітетом Кременчуцької міської ради.

Перейти до вмісту