Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятині розробили каталог місцевих ремесл

У рамках виконання плану дій з популяризації та розвитку зеленого туризму виконкомом Пирятинської міської ради розроблено каталог місцевих ремесл. До каталогу включено 18 народних умільців з виготовлення іграшок, вишивки, виробів з меду, бісеру та скла, а також різьблення, ковки, гоначарства тощо.

Як повідомили у Пирятинській міській ОТГ, 12 березня з метою просування туристичних можливостей громади начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова та провідний спеціаліст відділу культури і туризму виконкому міської ради Наталія Половка передали Пирятинському краєзнавчому музею декілька екземплярів каталогу.

Необхідно зазначити, що виробники, які включені до каталогу, погодились на проведення майстер-класів на замовлення певних груп школярів або туристів під час подорожей місцевими маршрутами. Це дасть можливість розширити перелік туристичних послуг, популяризувати народні ремесла серед молоді, підвищити економічну базу малого бізнесу.

Ознайомитися з каталогом народних майстрів та умільців Пирятинської міської ОТГ можна на веб-сайті міської ради за посиланням.

Перейти до вмісту