Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській ОДА провели чергове засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів

Сьогодні, 12 березня, під головуванням заступника голови Полтавської обласної державної адміністрації – Романа Товстого проведено чергове засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів.

У ході засідання обговорили хід аудиту земель сільськогосподарського призначення у Новосанжарському, Великобагачанському та Лохвицькому районах. За результатами доповідей голів районних державних адміністрації Роман Товстий відзначив належний рівень проведеної роботи.

Також, під час засідання розглянули колективне звернення жителів Великобагачанського району (власників земельних паїв) щодо порушення приватним підприємством земельних прав заявників. У ході засідання сторонам конфлікту роз’яснено їх права та обов’язки відповідно до чинного законодавства України, запропоновано судові та позасудові шляхи врегулювання спірних питань.

«Закликаю сторони конфлікту врегулювати спір виключно у межах чинного законодавства України та утриматись від будь-яких силових методів його вирішення», – зауважила секретар оперативного штабу Людмила Григор’єва.

За результатами засідання визначено алгоритми подальших дій щодо захисту прав землевласників та землекористувачів, земель та врожаю від неправомірних дій на території Полтавської області.

Перейти до вмісту