Ви тут:
PROвсе Полтавщина Суспільство 

У Лубнах розпочався квітковий бум (ФОТО)

До свята 8 березня ще два повних дні, а вже питання «що подарувати?» стоїть як ніколи гостро. Ексклюзивні подарунки, прикраси, особисті замовлення – чоловіки намагаються врахувати побажання жіноцтва і викладаються кожен на свій максимум. Актуальними в усі часи були і залишаються квіти та композиції з них. А напередодні свята флористична індустрія просто кишить сюрпризами. І Лубни в цьому не виняток.

Багато питань виникає і на фоні цінової політики, яка в період свята майже на всіх торгових точках  міста однакова. Але попитом стали користуватися не лише гвоздики чи запашні гіацинти, а й, наприклад, примули – 60 грн за невеличкий вазон з квітами, крокуси – від 35 грн (залежно від розміру і кількості квітів у вазоні), цинерарії – 160 грн за квіти у вазоні (можна потім висадити у ґрунт), пише газета “Лубенщина”.

Традиційно, на свято 8 березня користуються попитом серед лубенців троянди – від 30 грн за шт. (є і по 60, 80 грн) та тюльпани – від 35 грн за шт. Вже готові зібрані букети з різних квітів можна придбати за 300 і більше гривень. Останнім часом набули популярності квіткові композиції в картонних коробках різної форми, декоративних пакетах. Перші, звісно, дорожчі і разом з квітами можуть коштувати 300-400 грн, а то й більше (залежить і від розміру композиції). Вартість декоративних пакетів дещо дешевша, але, як стверджують флористи, акцент у будь-якому випадку робиться на квіткове наповнення.

Перейти до вмісту