Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці збираються придбати додаткові тролейбуси

КП «Кременчуцьке тролейбусне управління» оголосило повторний конкурс на поставку низько підлогових 12 метрових одно ланкових тролейбусів з автономним ходом і супутніх послуг. Запрошення до участі в конкурсі оприлюднили на сайті Кременчуцької міськради.

Також справжнє запрошення до участі в конкурсі слід за Загальним оголошенням про закупівлі для даного проекту, опублікованого на Інтернет сайті Європейського банку реконструкції і розвитку ( “ЄБРР”) в розділі Плани закупівель (www.ebrd.com) 11. листопада 2016 р №8458- GPN-48235 і оновленим 06 травня 2018 року №2013 9018-GPN-48235.

“Комунальне підприємство «Кременчуцьке Тролейбусне Управління», нижче іменоване “Покупець”, має намір використати частину коштів кредиту Банку на покриття витрат по Проекту «Кременчуцький Тролейбус» ( “далі Проект”).  Покупець запрошує зацікавлених постачальників уявити запечатані конкурсні заявки для участі в конкурсі з наступним договором, який буде фінансуватися з частини коштів позики”, – йдеться у повідомленні.

Контракт №KTP-02, Поставка низько підлогових 12 метрових одно ланкових тролейбусів c автономним ходом і супутніх послуг, Включаючи:

  • 10 низько підлогових 12 метрових одно ланкових тролейбусів c автономним ходом;
  • допускається реалізація автономного ходу на основі дизель-генераторної установки або на акумуляторних батареях;
  • набір запасних частин і витратних матеріалів, обладнання для обслуговування і ремонту тролейбусів і супутні послуги.
  • Умови поставки – DDP (Кременчук). Термін поставки – 40 тижнів після отримання авансового платежу (20 тижнів для першої поставки 4 тролейбусів, 40 тижнів для другої поставки 6 тролейбусів).

Буде підписано один контракт.

Конкурси за Договорами, які фінансуються з коштів кредиту Банку, відкриті для компаній з будь-якої країни.

Для визнання кваліфікованими для присудження договору, учасники конкурсу повинні відповідати наступним мінімальним критеріям:

(A)  Учасник конкурсу повинен задовольняти вимогам правочинності: відсутність конфлікту інтересів, відсутність ознак неправомірності для Банку, відповідність вимогам конкурсної документації до державних організацій, якщо учасник конкурсу є державною юридичною особою, відсутність неправомочність за законодавством країни Покупця або на підставі резолюції Ради Безпеки ООН.

(B)  Учасник конкурсу не повинен мати історію систематичного невиконання зобов’язань за останні 5 (п’ять) років. Всі поточні судові розгляди повинні бути в сумі не більше 10%(Десять) чистої вартості активів учасника;

(C)  Балансова звітність за останні 3 (три) роки, що пройшла аудиторську перевірку, повинна підтверджувати надійність фінансового стану учасника торгів і його довгострокову рентабельність;

(D)  учасник конкурсу повинен мати середньорічний оборот в якості генерального підрядника за останні 3 (три) роки в обсязі не менше ніж 4 (чотири) млн. євро в еквіваленті;

(E)  учасник конкурсу повинен продемонструвати, що він може отримати або має в своєму розпорядженні ліквідні активи, незакладену нерухомість, кредитні лінії та інші фінансові кошти, що дозволяють йому забезпечити потік грошових коштів для виконання поставок за договором в сумі, що становить не менше 1 (Одного) млн. Євро в еквіваленті;

(F)   учасник конкурсу або виробник у разі, якщо учасник конкурсу не є виробником, повинен мати досвід успішного виконання подібних поставок тролейбусів у кількості не менше 100 од. низько підлогових 12 метрових одно ланкових тролейбусів будь-якої моделі за останні 3 (три) роки. Учасник конкурсу повинен мати досвід успішного виконання поставок тролейбусів з автономним ходом, заснованим на технології, запропонованої учасником тендера, за останні 5 (п’ять) років;

(G)  учасник конкурсу повинен бути здатний до виконання зобов’язань з технічного обслуговування, ремонту і забезпечення запчастинами, передбачених в конкурсних документах;

(H)  в разі учасника конкурсу, який пропонує поставити товари за Договором, які цей користувач не виготовляє або яким-небудь чином не виробляє, даний учасник конкурсу був належним чином уповноважений виробником на поставку таких товарів в країну Покупця;

(I)   Виробник тролейбусів повинен мати не менше 10 (Десяти) років досвіду виробництва 12м автобусів або тролейбусів будь-якої моделі. У разі наявності лише досвіду виробництва 12м автобусів не менше 10 (десяти) років, досвід виробництва тролейбусів повинен становити не менше 3 (трьох) років. Виробник тролейбусів повинен мати досвід виробництва тролейбусів з автономним ходом, заснованому на технології, запропонованої учасником тендера, за останні 5 (п’ять) років;

 (J)  виробник тролейбусів, що пропонуються учасником в конкурсній заявці, повинен мати сертифікат управління якістю (ISO 9000 або еквівалент).

Спільного підприємство, консорціум чи асоціація (СПК) повинен відповідати таким мінімальним кваліфікаційним критеріям:

(A)  Головний партнер СПК повинен відповідати мінімум 60% кваліфікаційних критеріїв за середньорічним обороту і доступним фінансовим коштам, зазначеним вище.

(B)  Кожен другий партнер СПК повинен відповідати мінімум 20% кваліфікаційних критеріїв за середньорічним обороту і доступним фінансовим коштам, зазначеним вище.

(C)  СПК має в цілому відповідати критеріям з досвіду поставок, а також правомочності і фінансовим можливостям, зазначеним вище, в зв’язку з чим по кожному партнеру повинні бути представлені відповідні дані, що визначають загальні можливості СПК. Кожен партнер СПК, в свою чергу, повинен відповідати вимогам по фінансовому становищу, правомочності і судових розглядів.

Конкурсні документи можуть бути отримані за вказаною нижче адресою після сплати неповернутих збору в розмірі 200 EUR (двісті євро), включаючи ПДВ, або еквівалентної суми в українських гривнях або в Євро по курсу Національного Банку України на день платежу.

Платежі здійснюються прямим банківським переказом за наступними реквізитами:

Банк отримувача: Публічне акціонерне товариство «УкрСиббанк»

Код банку (МФО): 351005

SWIFT: KHABUA2K

Банк-кореспондент для платежів в EUR: BNP Paribas SA, Paris, Account Number 07205696, SWIFT: BNPAFRPP

Одержувач: Комунальне підприємство «Кременчуцьке Тролейбусне Управління»

№ Р / рах. для платежів в UAH: 2600 8368 5791 00

№ Р / рах. для платежів в EUR: 2600 8368 5791 00

На підставі отримання відповідного підтвердження про оплату неповернутих збору конкурсна документація буде відправлена в електронному вигляді в форматі PDF і MS Word на електронну адресу, вказану в письмовому запиті, однак, без будь-якої відповідальності за її втрату або доставку із запізненням. У разі виявлення різниці між документацією в форматі PDF і в форматі MS Word, переважає документація в форматі PDF.

Всі тендерні пропозиції повинні супроводжуватися забезпеченням конкурсної заявки в розмірі EUR 30 000 (тридцять тисяч) або еквівалента в іншій вільно конвертованій валюті або в Українських гривнях за курсом Національного Банку України на дату випуску забезпечення.

Конкурсні заявки повинні бути доставлені за вказаною нижче адресою не пізніше 26.04.2019, 12:00 за Київським часом, коли заявки будуть розкриті у присутності представників учасників конкурсу, які виявили бажання бути присутнім при цьому.

Журнал реєстрації потенційних учасників конкурсу, які купили конкурсну документацію, може бути надано для ознайомлення за вказаною нижче адресою.

Для справжнього конкурсу застосовуються Правила і Процедури закупівель Банку (PP & Rs, редакція Жовтень 2014 г.), які можуть бути отримані за адресою: http://www.ebrd.com/news/publications/policies/procurement-policies-and-rules.html

 

Перейти до вмісту