Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відкривається Історико-туристичний проект «Арт-орієнтування Кременчуком»

За підтримки Управління культури і туризму виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Кременчуцька міська художня галерея, Централізована бібліотечна система для дітей оголошують початок історико-туристичного проекту «Арт-орієнтування Кременчуком» за серією картин Оксани Бойко «Мій Кременчук: легенди, історія, сучасність».

13 березня о 12.00 Кременчуцька міська рада запрошує взяти участь в офіційному відкритті Арт-проекту та виставки картин біля центральних вітрин бібліотеки для дітей по вул. Соборній, 12/16.

«Арт-орієнтування Кременчуком» – унікальний проект для нашого міста. Він покликаний залучити кременчужан до активного дослідження сучасного обличчя та історико-культурної спадщини рідного міста шляхом використання інноваційних технологій та творів мистецтв. Наступним етапом буде розробка віртуальної гри «Арт-орієнтування Кременчуком» для різних вікових категорій, в котрій у Googl-карті міста потрібно буде знайти місця, що зображені на картинах О.Бойко. Працівники дитячої бібліотеки також підготують приємні сюрпризи для малечі. Такими стануть віртуальні пазли різного рівня складності: зібравши пазли, дитина збирає одну з картин нашого міста. Це – захоплююча подорож сучасним Кременчуком, яка спонукає дітей з родиною чи з друзями дослідити і вивчити рідне місто. Запуск віртуальної гри планується до Дня Європи 18 травня 2019 року. Презентація та детальна інструкція по грі «Арт-орієнтування Кременчуком» будуть представлені в кожному учбовому закладі та бібліотеках міста, – йдеться у повідомленні міськради Кременчука.

Партнери проекту: Британська Рада, ГО «Культурний діалог», #Adapter, Кременчуцький краєзнавчий музей, Департамент освіти Кременчука, Управління молоді та спорту, ЗМІ, історики та краєзнавці міста.

Перейти до вмісту