Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці ремонтують дороги (ФОТО)

Із настанням сприятливих погодних умов, кременчуцькі шляховики розпочали поточні ремонти доріг різного значення. Із кожним днем до планів робіт ШРБУ додаються нові об’єкти дорожнього господарства, куди заходить дорожня техніка.

Другий тиждень на вулиці Вадима Пугачова тривають масштабні дорожні роботи. Наразі бригади ШРБУ проводять укладання нового асфальту з боку вул. Леонова, а з боку вул. Київська – виконують підготовчі роботи до асфальтування, знімаючи ушкоджене покриття. 

На сьогоднішній день шляховики Кременчука також охопили ремонтними роботами внутришньоквартальні проїзди в районі бульвару Автокразівський та вулиці Небесної Сотні.

– До уваги водіїв транспортних засобів. Рух автотранспорту на магістралі по вул. Вадима Пугачова та прилеглих до неї провулків може бути  дещо ускладнено через роботу спеціалізованої дорожньої техніки.  Просимо з розумінням поставитися до роботи шляховиків,   які роблять все можливе, щоб городянам було комфортно і зручно пересуватися містом, – повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Перейти до вмісту