Ви тут:
Суспільство 

У Boeing закликали зупинити польоти всіх 737 MAX

Корпорація рекомендувала Федеральному авіаційному агентству США зупинити польоти всіх літаків типу 737 MAX.

Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії.

 У компанії визнали, що після консультацій з Федеральним авіаційним агентством (FAA), Національною радою з безпеки на транспорті (NTSB), авіаційними властями і їх клієнтами по всьому світу змушені були рекомендувати приземлити весь парк 737 MAX з 371 машин.
 

“Ми підтримуємо цей превентивний крок в цілях обережності”, – зазначив головний виконавчий директор Boeing Денніс Мюленбург.

Boeing 737 MAX — це сімейство нових повітряних суден, що випускається корпорацією Boeing Commercial Airplanes. Серія базується на модельному ряді Boeing 737 Next Generation, який і планується замінити. Майбутній літальний апарат представлятиме 4-те покоління моделей 737. Головною відмінністю є використання більших та ефективніших двигунів CFM International LEAP-1B. Планер літака так само зазнає деяких змін.

Станом на березень 2019 року за участю моделі МАХ 8 відбулося 2 масштабні авіакатастрофи (вік літаків 2 та 4 місяці відповідно) з сотнями людських жертв, що викликає сумніви у надійності даної моделі літака та може свідчити про наявність серйозних проблем у нових модифікаціях повітряних суден від компанії Боїнг.

Перейти до вмісту