Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

#SPRINGWAVE: у Полтаві відбувся поетичний батл (ФОТО, ВІДЕО)

3 березня у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара вже вдруге відбувся поетичний батл «#SPRINGWAVE» – «Весняна хвиля».

6 поетів – Павло Медвєдєв, Вікторія Гладка, Сергій Старих, Дмитро Медвєдєв, Ольга Довга та Богдан Шкуринський – спочатку презентували себе, зачитавши обраний вірш. Шляхом жеребкування обирали команду – Spring чи Wave. Утворивши команди, поети проходили різноманітні раунди випробувань.

Завідувач відділом соціокультурної роботи Полтавської обласної бібліотеки імені Олеся Гончара, що є головним організатором заходу, Наталія Рисенко говорить, що девіз цього поетичного батлу – суцільний експромт.

«Всі раундів настільки різноманітні, що кожен учасник може показати себе. Наприклад, буде музичний раунд – на відомий хіт команда повинна скласти вірш. Особливість цього батлу – експромт. Тому що весна, як правило, приходить несподівано. Але водночас вона різна – і сонячна, і похмура. Тому ми рівнялись на саму пору року. Також ми цього разу активно задіяли глядачів – вони обиратимуть кращого поета чи поетку»

Експерти – Олена Колінько, Юлія Костенко та Лілія Удоденко – обирали кращу команду за результатами всіх раундів, а глядачів теж не залишили без роботи – вони обирали кращого поета вечору.

 

 

 

Перейти до вмісту