Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Пирятинській ОТГ подарували обладнання для впровадження енергетичного менеджменту

У Києві відбулася конференція „Обладнання енергоменеджера на практиці“, яка організована проектом „Енергоефективність у громадах ІІ“ і підтримується в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою „U-LEAD з Європою“, яка спільно фінансується Європейським Союзом. У заході взяли участь міський голова Пирятина Олексій Рябоконь та головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю виконкому Пирятинської міської ради Руслан Биков.

Про це повідомили у Пирятинській ОТГ.

Проект „Енергоефективність у громадах ІІ“ підтримує 30 відібраних на конкурсних засадах ОТГ, серед яких і Пирятинська міська об’єднана територіальна громада, у впровадженні системи муніципального енергетичного менеджменту. Основна підтримка зосереджена на навчанні представників громад основам муніципального енергетичного менеджменту, концепція якого побудована за модульною системою і базується на передовому німецькому досвіді, адаптованому до впровадження в Україні, йдеться у повідомлені.

Основною подією конференції стало офіційне вручення головам 30 об’єднаних територіальних громад спеціалізованого обладнання для енергоменеджерів, яке є необхідним на кожному етапі впровадження системи енергетичного менеджменту.

Крім того, відбулося практичне заняття з ознайомленням технічних аспектів використання даного обладнання.

Перейти до вмісту