Ви тут:
Суспільство Україна 

«Правила виживання» на «Інтері»: єдина реальна книга скарг і пропозицій

У вівторок, 26 березня, о 13:45 на телеканалі «Інтер» – прем’єра нового ток-шоу про якість життя «Правила виживання». Як жити в країні, де можуть не виконуватися закони і не діють правила, де скасовані багато стандартів? Кожен день ми ризикуємо своїм здоров’ям і навіть життям. Цієї програми могло б і не бути. Але більшості людей просто немає куди звертатися за допомогою. І якщо не буде «Правил виживання», вас ніхто не попередить про обман і небезпеки. «Інтер» вирішив створити «єдину книгу скарг і пропозицій» для того, щоб разом знаходити правду і добиватися справедливості. Проект навчить глядачів правильно вибирати товари і послуги, а також захищати свої права. Ведучий – відомий журналіст Олександр Лук’яненко.

«У ток-шоу« Правила виживання »ми говоримо про якість життя, – розповідає Антон Нікітін, головний редактор телеканалу« Інтер». – Слоган нашої програми – «Дивіться, щоб вижити». Цей проект не просто про можливість щось поліпшити. Він – про можливість буквально вижити в тих умовах, які нам нав’язує дійсність. Система стандартів і контролю в нашій державі практично не працює. «Правила виживання» допоможуть глядачам бути більш захищеними. Це дуже важлива програма ».

У фокусі уваги «Правил виживання» – товари і послуги. У ток-шоу розкажуть, як правильно вибирати хліб, молоко, яйця, м’ясо, рибу. Яку воду пити. Де можна робити манікюр і стригтися без ризику для здоров’я.

«Наше ток-шоу допоможе розібратися і вирішити питання людей, які вже потрапили в неприємну ситуацію, – каже ведучий Олександр Лук’яненко. – Завдання проекту – спільними зусиллями виробити список правил, як виживати в світі, в якому правила, по суті, не діють. Адже в Україні скасовані ГОСТи, скасовані «Книги скарг і пропозицій», які були єдиним більш-менш дієвим механізмом для впливу на ситуацію. Наш новий проект – це, по суті, єдина в країні реальна «Книга скарг і пропозицій», куди зі своїм питанням або проблемою може звернутися будь-яка людина, щоб захистити себе і своїх близьких».

Автор сюжетів «Правил виживання» – ведуча Віра Борсук, яка вже більше 5 років вивчає споживчий ринок в рубриці «Якість життя» програми «Ранок з Інтером». Разом з виконавчим директором Союзу споживачів України Максимом Несміяновим вона відправиться в перевірочні рейди, щоб показати реальні проблеми сфери послуг в Україні.

«Головні порушення, з якими ми щодня стикаємося, – антисанітарія, неправильні умови зберігання продуктів, недотримання температурних режимів, постійні обмани покупців, – розповідає Віра Борсук. – Щоб уникнути неприємностей, споживачам потрібно бути дуже уважними, все перевіряти перед покупкою і вміти захистити свої права. Якщо зіткнулися з якимось порушенням – відразу знімайте його на мобільний телефон, викладайте в соцмережі або звертайтеся до програми «Правила виживання». Ми постараємося допомогти».

Героями ток-шоу стануть люди, постраждалі від неякісних товарів і послуг, а також експерти: лікарі, дієтологи, технологи, юристи, фахівці з визначення якості продуктів. Про схеми обману споживачів розкажуть виробники, продавці та працівники сфери послуг. Багато з них погодилися говорити тільки за умови, що їх особа буде прихована.

Крім того, гостями «Правил виживання» стануть відомі телеведучі, артисти і спортсмени. У перших випусках програми своїм досвідом поділяться Ольга Сумська, Ірина Федишин, Світлана Вольнова, Петро Чорний, Ярослава Руденко та інші зірки. Вони розкажуть глядачам про неприємні ситуації, з якими зіткнулися.

У перших випусках «Правил виживання» «розкладуть по поличках» популярні продукти: хліб, рибу і м’ясо. А також розкажуть про всі нюанси салонного манікюру.

«Правила виживання» – це правила, які важливо знати кожному, щоб уникнути проблем, домогтися справедливості і навіть врятувати життя!

Ток-шоу «Правила виживання» дивіться на телеканалі «Інтер» з вівторка по п’ятницю о 13:45.

У ток-шоу може звернутися кожен. Якщо ви або ваші близькі зіткнулися з неякісними товарами або послугами, пишіть в «Книгу скарг і пропозицій» на сайті проекту https://pravyla.inter.ua/ або телефонуйте на гарячу лінію 067 879 55 91.

Перейти до вмісту