Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

Полтавці до 28 березня мають передати показники лічильників за тепло і гарячу воду

Щоб суми у платіжках відповідали фактичному споживанню гарячої води і теплової енергії, що знадобилася на опалення помешкань, споживачам слід вчасно передавати показники індивідуальних лічильників. Цього місяця це слід зробити до 28 березня включно.
Для зручності споживачів підприємство розробило кілька шляхів передачі показників:
1. Через чат-боти у месенджерах Viber і Telegram (можна перейти за посиланням або самостійно знайти бот за іменем PoltavaTE_Bot).
Зверніть увагу, що передавати показники лічильників шляхом текстових повідомлень у Viber і Telegram можна буде тільки до 30 квітня цього року включно. Уже з 1 травня користувачі месенджерів зможуть передавати показники лише через чат-боти.
2. Через он-лайн сервіси офіційного сайту підприємства:
— «Передати показники лічильника» (реєструватися в сервісі не потрібно, але обов’язково слід уважно заповнити всі поля форми);
— «Особистий кабінет споживача» (для зареєстрованих користувачів).
3. Зателефонувавши на цілодобовий багатоканальний автовідповідач на номер (0532) 510-445.
4. Зателефонувавши на багатоканальну інформаційно-довідкову лінію: (0532) 510-455 (у робочий час).
Шановні споживачі! Звертаємо вашу увагу, що в період передачі показників телефонні лінії підприємства можуть бути перевантажені. Якщо вам не вдалось додзвонитися, щоб передати показники, рекомендуємо скористатися будь-яким іншим способом. Усі варіанти перевірені та дієві!
У разі відсутності показників приладів обліку за поточний місяць підприємство буде позбавлене можливості нарахувати споживачеві суму пільгової знижки.
Перейти до вмісту