Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники проводять комплекс профілактичних заходів для недопущення надзвичайних подій під час виборів

З метою запобігання виникнення надзвичайних подій та ситуацій під час виборів Президента України фахівці обласної Служби порятунку «101» проводять комплекс профілактичних заходів. Зокрема, рятувальники перевіряють на відповідність вимогам пожежної безпеки приміщення, де будуть функціонувати виборчі дільниці, проводять інструктажі з представниками дільничних виборчих комісій.

Так, за останні кілька днів співробітники ДСНС провели превентивні заходи у місті ПолтаваПолтавськомуГадяцькомуКобеляцькомуКотелевському та Лохвицькомурайонах.

Під час перевірок фахівці Служби оглянули первинні засоби пожежогасіння, плани евакуації, наявність та вільний доступ до евакуаційних виходів тощо. Також, вручили тематичні пам’ятки, які допоможуть не допустити надзвичайних подій під час виборчого процесу. Крім того, рятувальники під час інструктажів нагадували, що у приміщеннях виборчих дільниць забороняється застосовувати для освітлення свічки, гасові лампи та інші джерела відкритого вогню.  Встановлювати кабіни для голосування на шляхах евакуації та під електрощитами. Також, палити, замикати евакуаційні двері, користуватися пошкодженими розетками, вимикачами та іншими електроприладами.

Варто додати, що дана робота проводиться особовим складом Головного управління у всіх районах Полтавської області.

Перейти до вмісту