Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Павло Гриб оголосив голодування

Український політв’язень Павло Гриб після оголошення вироку, яким його засудили до 6 років позбавлення волі, оголосив голодування.

Про це він повідомив у коментарі журналістці «Громадського», яка знаходиться у залі суду. пише ZIK.UA.

Українського політв’язня Павла Гриба, обвинуваченого в схилянні до теракту росіянки Тетяни Єршової, російський суд у Ростові-на-Дону засудив до шести років позбавлення волі. Павлу 20 років.

Раніше українська омбудсмен заявила, що політв’язень Гриб 20-річний Павло Гриб перебуває на межі життя і смерті, – Денисова20-річний Павло Гриб перебуває на межі життя і смерті, – Денисовапотребує негайної операції на серці.

Зазначимо, що на У Росії розпочались судові дебати у справі Павла Гриба. Політв’язню викликали швидку У Росії розпочались судові дебати у справі Павла Гриба. Політв’язню викликали швидку судових дебатах у справі українського політв’язня Павла Гриба прокурори просили для українця 6 років ув’язнення.

У своєму останньому слові Гриб не визнав обвинувачень, бо вони від Федеральної служби безпеки – «вони бандити та вбивці». А також зазначив, що «ніхто не мав підстав гадати», що стороння Білорусь є «насправді небезпечною».

Перейти до вмісту