Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

На Міжнародний день театру у Полтаві покажуть комедію “Нью-Йорк, Нью-Йорк!”

27 березня на Міжнародний день театру Полтавський театр імені Миколи Гоголя покаже прем’єру музичної комедії “Нью-Йорк, Нью-Йорк!”.

“Якщо ви давно не сміялися, вам до нас! Адже нова постановка режисера заслуженого діяча мистецтв України Сергія Павлюка (м. Херсон) на полтавській сцені покликана створити гарний святковий настрій”, – повідомили на офіційній сторінці у ФБ Полтавського обласного театру імені Миколи Гоголя.

«Нью-Йорк, Нью-Йорк!» — на перший погляд може здатися милою комедією про кохання. Але не поспішайте з висновками. Ця музична комедія здивує вас масою цікавих ситуацій та непередбачуваних поворотів сюжету, перетвориться на справжню детективну історію.

Танцівниця з клубу Меррі закохується у юнака Джеррі, який виявляється Леррі і хоче вивести на чисту воду боса мафії Великого Мака, який є господарем клубу, в якому танцює Меррі. У Меррі є подруга Таня, яка також потрапляє у квартиру, куди щонеділі приносять виручку для Мака, де неочікувано з’являється Террі, і в одній квартирі опиняються всі герої, а ще — Гаррі та Джеррі-Леррі, який щоб врятувати свою шкіру вимушений вигадувати різні хитрощі.

Все зрозуміло? Встигли за розгортанням сюжету? Якщо ні, то слідкуйте уважніше за подіями на сцені! Адже нова музична вистава гоголівців – це комедія положень, де кожну хвилину новий нюанс, який і приведе до істини.

І до речі, все дійство супроводжують запальні піснями та танці!

Перейти до вмісту