Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Максимальна інтрига: «Дніпро» зрівняв рахунок у хокейному протистоянні з «Кременчуком»

Фіналіст Української хокейної ліги визначиться у останній грі серії, яка відбудеться у Кременчуці 27 березня.

Як розповіли в УХЛ, у Херсоні на «Фаворит-Арені» пройшов шостий матч півфінальної серії чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-матч, де херсонський «Дніпро» приймав другу команду за підсумками «регулярки» – «Кременчук». Нагадаємо, що рахунок в серії перед цим поєдинком був 3:2 на користь підопічних Олександра Савицького та всього одна перемога відділяла «городян» від виходу до фіналу.

Перший період зустрічі пройшов у впертій боротьбі, але з невеликою перевагою гостей.

У другій 20-хвилинці команди показали яскраву і безкомпромісну боротьбу на кожній ділянці льоду. Вже на 5-й хвилині Тимур Гриценко зі зручної позиції «розпечатав» ворота Олега Петрова. А через 9 хвилин білоруський форвард «Дніпра» Іван Дунаєв встановив «статус-кво» на табло.

Третій період хокеїсти «Кременчука» почали в меншості, чим на 25-й секунді скористався «Дніпро» – відзначився Кирило Білоусов. Далі команди грали на зустрічних курсах, створюючи небезпеку як у одних, так і біля інших воріт. Але все ж херсонцям вдалося відстояти перемогу – 2: 1 і тим самим зрівняти рахунок у півфінальній серії.

Останній, сьомий матч півфінальної серії УХЛ – Парі-Матч пройде в Кременчуці 27 березня в 18.30, де і вирішитися доля путівки у фінал чемпіонату.

Перейти до вмісту