Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Лохвицькі рятувальники провели інструктаж членам виборчої комісії

З метою запобігання виникнення надзвичайних подій та ситуацій під час виборів Президента України, співробітники Лохвицького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області провели інструктаж з членами виборчої комісії територіального виборчого округу № 151 щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на виборчих дільницях.

Про це повідомили у ГУ ДСНС в Полтавській області.

Рятувальники обговорили питання щодо організації та забезпечення пожежної і техногенної безпеки під час виборчої кампанії, провели протипожежні інструктажі з усіма членами окружної виборчої комісії. Також, звернули увагу на відповідність протипожежним нормам шляхів евакуації на виборчих дільницях, електрогосподарства, систем оповіщення та пожежогасіння, наявність та відповідність нормам первинних засобів пожежогасіння. Окрім цього, фахівці Служби порятунку роздали пам’ятки з алгоритмами дій в разі виникнення пожежі на виборчій дільниці.

Рятувальники поінформували присутніх, що у разі виявлення ознак пожежі на виборчій дільниці треба негайно повідомити про це Службу порятунку за номером телефону 101. При цьому необхідно назвати адресу об’єкта, вказати кількість поверхів будівлі, місце виникнення пожежі, обстановку на пожежі, наявність людей, а також повідомити своє прізвище. Після чого, повідомити про пожежу керівника чи відповідну компетентну посадову особу та чергового на об’єкті. Вжити заходів щодо оповіщення, евакуації людей та збереження матеріальних цінностей, гасіння пожежі з використанням вогнегасників та інших засобів пожежогасіння.

Перейти до вмісту