Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Команда Полтавської аграрної академії вдруге поспіль стала переможцем інтелектуальної гри брейн-ринг

25 березня в Resto-club «Podium» знову зібралися молоді, розумні та ерудовані хлопці та дівчата аби позмагатися в інтелектуальному турнірі брейн-ринг. Цього разу тема гри – «Світ професій».

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Бабенко зазначила, що турнір з інтелектуальної гри брейн-ринг проходить уже в одинадцяте. Цьогоріч на участь у грі зареєструвалися 20 команд, повідомляють у міській раді.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Бойченко наголосила: традиційно брейн-ринг збирає велику кількість учасників:

– Сьогодні бути розумним – це модно. Полтава має потужний, молодіжний, інтелектуальний потенціал. І такі заходи це доводять. Недарма темою гри ми обрали «Світ професій». Можливо, серед сьогоднішніх учасників-інтелектуалів майбутні політики, лікарі, науковці, педагоги, винахідники. А ця гра – майданчик, де вони зможуть відкрити себе.

Привітав команди з початком турніру та побажав перемоги інтелектуалам депутат Полтавської міської ради Олександр Глазов.

Він зауважив: добре, що подібні заходи проходять у нашому місті, адже це ще одна платформа для розвитку, відпочинку та спілкування студентської молоді:

– «Брейнг-ринг» був створений, щоб спонукати молодь замислюватися над тим, скільки цікавого є у світі, дізнаватися щось нове, займатися саморозвитком, відкривати нові можливості для молодіжних ініціатив, і дуже приємно, що в коледжах, університетах та інших закладах уже проводяться свої турніри, накшталт загальноміського.

Уже вдруге перемогу в інтелектуальному турнірі здобула команда «AgroFon» Полтавської державної аграрної академії. Переможці говорять: готувалися ретельно, адже поставили собі за ціль знову перемогти:

– Обожнюємо цей турнір, – поділились емоціями команда переможців. – Беремо участь вже не один рік поспіль. Круто, коли у нашому місті є такі заходи, де можна позмагатись за звання «найрозумніших».

Всі команди-учасники турніру отримали дипломи та солодкі подарунки від управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому та цінні подарунки від партнерів заходу.

Окрім того, в залі працювала локація від Полтавської міськрайонної філії Полтавського обласного центру зайнятості, де молодь мала змогу отримати консультації щодо соціальних послуг служби зайнятості, отримати інформацію про вакансії, в тому числі і для студентів, та отримати поради щодо правильного складання резюме.

Перейти до вмісту