Ви тут:
Культура Суспільство 

Італійському співаку заборонили в’їзд до України (ВІДЕО)

Міністерство культури України заборонило в’їзд до країни Альбано Каррізі (творчий псевдомнім Аль Бано).

Відповідні дані містяться на сайті Міністерства.

“48. Карріззі  Альбано (з 06.03.2019)”, – написано у “переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці”.

Як повідомляє “24 канал” з посиланням на газету La Vanguardia, Україна внесла італійського виконавця в “чорний список” через його позитивне ставлення до президента Росії Володимира Путіна. Каррізі неодноразово висловлював своє захоплення російським лідером. В одному з недавніх інтерв’ю співак зізнався, що тричі розмовляв з Путіним.

У 1967 до співака прийшла популярність — пісня Nel sole («На сонці») мала шалений успіх, в тому ж році був виданий і його перший альбом Nel sole. У 1967 був створений художній фільм Nel sole. На зйомках цього фільму Аль Бано познайомився з американською актрисою і молодою співачкою Роміною Пауер, яка грала головну роль разом з ним.

У 1982 дует Аль Бано і Роміна Пауер виступає в Сан-Ремо з їх знаменитою піснею Felicità («Щастя»), яка зробила їх відомими на весь світ. Пісня зайняла на конкурсі друге місце після пісні Рікардо Фольї Storie di tutti i giorni («Повсякденні історії»), яка також стала візитною карткою для цього співака. Так само, в цьому році, в національному хіт-параді одночасно присутні 4 пісні дуету: Sharazan, Aria pura, Felicità і Il ballo del qua qua, встановивши тим самим абсолютний рекорд.

Перейти до вмісту