Ви тут:
Суспільство 

Гайтані – 40: ексклюзивне інтерв’ю артистки програмі «Ранок з Інтером»

Відома українська співачка Гайтана 24 березня відсвяткувала своє 40-річчя. В інтерв’ю програмі «Ранок з Інтером» артистка розповіла, як ставиться до свого віку, чому на кілька років зникла з телеекранів, а також поділилася секретом молодості і історією знайомства зі своїм чоловіком.

До свого віку Гайтана ставиться філософськи і каже, що зовсім його не відчуває: «Цю дату багато хто не святкує. Але у мене немає таких забобонів. Тому я запрошувала гостей, щоб проводити мої 39, а не зустрічати 40. У мене немає паніки з приводу віку. Мені здається, що це не зі мною. Іноді, коли я стрибаю і танцюю, мені навіть здається, що моя дочка Ніколь на мене дивиться, як дорослий на дитину».

Співачка, яка зовсім не виглядає на свій вік, головними секретами молодості і краси називає внутрішню гармонію і спокій в серці. Але зізнається, що в її житті були і важкі періоди: «Був час, коли мені нічого не хотілося. Мені здається, тоді я виглядала на 80 років! Я навіть не хотіла показуватися людям, тому що у мене всередині не було сонця, яким я могла б поділитися».

Кілька років тому, після участі в конкурсі «Євробачення» Гайтана раптово зникла з телеекранів, не знімала нових кліпів, не з’являлася на світських заходах. «Думаю, я не повинна була їхати на« Євробачення», – каже артистка. – Якщо ви вже відчуваєте, що все не туди пішло, то потрібно зупинитися. Замість того, щоб розірвати свої відносини і почати розбиратися у своєму житті, я йшла, як на автопілоті».

Більше п’яти років Гайтана була в цивільному шлюбі зі своїм продюсером Едуардом Климом. Саме в цей період вона написала пісні, які публіка слухає досі. Тоді співачка мріяла про справжню сім’ю, але пропозиції руки і серця від коханого так і не дочекалася. «У мене навіть були думки, щоб піти з життя, – зізнається Гайтана. – Це був кошмар».

Весь той час, поки артистка не з’являлася на сцені, вона подорожувала: «Я була в Лондоні, записала там кілька пісень. В Америці відвідувала своїх друзів. Подорожувала в Конго, тому що мій тато сильно захворів, відчуваючи, що зі мною щось не так. Він молився за мене – і я одужала, в тому числі і завдяки татові».

Поборовши депресію і відновивши сили в подорожах, Гайтана повернулася в Україну. Почати нове життя допомогла нова любов. Її нинішній чоловік і батько 2-річної дочки Сапфір-Ніколь – саунд-продюсер Алекс Смарт. Їх поєднала музика. «Ми познайомилися десь 20 років тому, але я не дуже добре пам’ятаю ту зустріч, – зізнається співачка. – Минуло багато років, і наша друга зустріч відбулася в студії. Мій аранжувальник подзвонив мені і каже: «Приїхав дуже крутий звукоінженер. Він послухав нашу останню пісню і сказав, що її потрібно переспівати». Я не хотіла цього робити. Але Алекс мені три тижні телефонував. І я поїхала, познайомилася з ним, заспівала … Він мені відразу сподобався. Алекс не був схожий на інших: він був дуже простим і постійно посміхався».

Про свою зустріч з чоловіком Гайтана написала автобіографічну пісню «Закохана». Зараз вона відкрито ділиться сокровенним і не заперечує, що за останні роки сильно змінилася внутрішньо. Схоже, такі трансформації подобаються не тільки самій співачці, а й її шанувальникам.

Перейти до вмісту