Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Дніпро” зрівняв рахунок у хокейному протистоянні з “Кременчуком”

Кременчужани так і не змогли хоча б раз пробити Олега Петрова.

Як розповіли в Українській хокейній лізі, у Херсоні відбувся четвертий поєдинок півфінальної серії УХЛ-Парі-Матч між «Дніпром» та «Кременчук». Перед цим матчем кременчужани вели в серії з рахунком 2: 1. Тому «щукам» було життєво важливо обіграти опонента на своєму льоду, щоб в подальшому зберегти шанс на помилку.

Стартовий період пройшов під акомпанемент атак кременчужан. Як не старалися підопічні Олександра Савицького, але пробити Олега Петрова їм не вдавалося. «Дніпро» лише зрідка відповідав супернику, і переважно це було в результаті контргри. Одна з швидких атак принесла дивіденди херсонцям на екваторі другої 20-хвилинки. Багатоходівку Дунаєв-Бондаренко точним кидком завершив Олексій Янішевський – 1:0.

Господарі повірили в себе та заграли набагато настирніше. «Кременчук» ніяк не міг пробити масовану оборону противника, через що почав нервувати. Це призвело до частих порушень та непотрібних фолів, один з яких закінчився видаленням Гліба Кривошапкин до кінця зустрічі. Без одного з провідних форвардів і в меншості гості пропустили двічі. Протягом 30 секунд дубль оформив Кирило Бондаренко – 3:0.

Перейти до вмісту