Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Депутати Полтавської облради рекомендували виділити кошти на поліпшення матеріально-технічної бази правоохоронних органів та облвійськкомату (ФОТО)

1 березня, під головуванням Геннадія Коваленка, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій.

У засіданні взяли участь заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, депутати обласної ради: Сергій Соловей, Валерій Калюжний, Віталій Кабачок, Руслан Рогов, Валерій Прядко, заступник керівника апарату – керуючий справами обласної ради Оксана Черкас, керівники правоохоронних органів та обласного військового комісаріату, представники громадськості, повідомляють у Полтавській облраді.

Депутати заслухали та схвалили звіт про роботу постійної комісії за 2018 рік, який оприлюднив Геннадій Коваленко. Наразі виконавчому апарату обласної ради рекомендовано розробити відповідний проект рішення та внести його від комісії на розгляд сесії обласної ради.

Потому розглянули та підтримали низку звернень до комісії щодо виділення коштів із обласного бюджету на реалізацію заходів Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016-2020 роки, зокрема щодо поліпшення матеріально-технічної бази підрозділів Головного управління Національної поліції та МВС України в області, облаштування приміщення обласного збірного пункту.

Також у ході засідання обговорили проект рішення «Про Звернення до Прем’єр-міністра України, Міністра юстиції України, Президента України та Верховної Ради України про припинення тиску на нотаріусів та усунення перешкод у їх діяльності, розроблений депутатом обласної ради Валерієм Прядком, погодили кандидатури для нагородження почесною відзнакою Полтавської обласної ради – нагрудним знаком «За вірність народу України», розглянуто інші питання.

Перейти до вмісту