Ви тут:
Освіта Суспільство 

23 березня відбудеться друга сесія пробного ЗНО

У суботу, 23 березня, в усіх регіонах України відбудеться друга сесія пробного зовнішнього незалежного оцінювання, в ході якої її учасники матимуть можливість скласти пробні тести з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, іспанської та французької мов.

Кожен із зареєстрованих учасників матиме можливість скласти один з пробних тестів, який вони обрали при реєстрації, пише Освіта.ua

Традиційно найбільшою популярністю серед учасників тестування користуються пробні тести з математики, історії України та англійської мови.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки, де розміщена інформація про час і місце проходження тестування. Також на цих сторінках згодом будуть опубліковані результати проходження тестування.

Тестування розпочнеться об 11:00 23 березня. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу) та запрошенням.

Адреса пункту тестування вказана в запрошенні-перепустці, розміщеній в особистому кабінеті кожного учасника пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Для ознайомлення з тестовими завданнями з кожного навчального предмета, учасники зовнішнього оцінювання можуть скористатись сайтом ЗНО онлайн, який містить усі тести, що використовувались в Україні впродовж останнього десятиліття, правильні відповіді на завдання тестів та коментарі до них.

Перейти до вмісту