Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“За вірність народу України”: у Полтаві нагородили учасників АТО (ФОТО)

Сьогодні голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький та депутат обласної ради Руслан Рогов вручили почесні відзнаки — нагороди “За вірність народу України” ІІ ступеня чотирьом військовослужбовцям, які повернулися зі сходу.

Так, за досягнуті високі показники у службовій і бойовій підготовці, вагомий особистий внесок у захист незалежності та територіальної цілісності України, високий патріотизм, вірність Військовій присязі почесні відзнаки обласної ради – Нагрудні знаки “За вірність народу України”, отримали учасники АТО, члени ГО “Полтавська варта” Віктор Білецький, Анатолій Білецький, Андрій Старіков та Сергій Степанюк.

– Ми, в першу чергу, хочемо подякувати вам за те, що у потрібний час кожен з вас не побоявся і пішов захищати свою країну. Тому зараз ми маємо Полтавщину мирною, вона знаходиться під ворожим чоботом. Сьогодні ми не підбираємо слів, і вважаємо Росію ворогом. А вас – Героями, тому велика подяка вам за те, що ви зробили і продовжуєте робити далі. Ми від обласної ради, від депутатського корпусу вручаємо вам відзнаки — це знак пошани, поваги, знак того, що Полтавщина завжди пам’ятає героїв, які захищали і захищають кордони нашої країни, – сказав Олександр Біленький, звертаючись до військових.

Подяку військовим висловив і Андрій Пісоцький, він зазначив:

– Ми дуже вдячні, що ви стали на захист нашої держави, аби ми сьогодні могли працювати на мирній Полтавщині.

– Дякуємо вам за те, що у цей дійсно складний час ви проявили мужність і стали на захист нашої держави. Завдяки вам, дітям буде з кого брати приклад. А ми будемо працювати ще більше, щоб наша мирна Полтавщина, мирна Україна розквітала , – підсумував Руслан Рогов.

Перейти до вмісту