Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Волонтерам “Команди небайдужих” подарували мікроавтобус (ФОТО)

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький разом з депутатом Олександром Трухіним та заступником голови облдержадміністрації Романом Товстим подарували мікроавтобус для потреб волонтерської організації «Команда небайдужих».

– Це наш черговий невеличкий внесок для спільної перемоги над ворогом, – написав Олександр Біленький на своїй сторінці у соцмережі.

– Полтавський Батальйон Небайдужих — організація, про яку говорять справи. Вони не тільки формують передачі на схід країни для наших захисників, а й особисто їх відвозять. Також допомагають дитячому садочку «Чебурашка» в Авдіївці, займаються оздоровленням дітей.

З проблемою транспорту вони зіштовхуються щоденно. До цього благодійники користувалися єпархіальним авто, яке зовсім не пристосоване до навантажень, через що вже потроху почало виходити з ладу.

Разом із головою Полтавської обласної ради і моїм другом Олександром Біленьким та депутатом Полтавської облради Олександром Трухіним передали Батальйону Небайдужих мікроавтобус. Авто не нове, проте в гарному стані. Плануємо ще придбати вантажне авто для бійців. Разом переможемо, – написав Роман Товстий.

Перейти до вмісту