Ви тут:
Суспільство Україна 

Віце-президент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс відвідає Київ та Приазов’я

28 лютого Валдіс Домбровскіс, Віце-президент Європейської Комісії з питань євро і соціального діалогу, відповідальний за фінансову стабільність, фінансові послуги та Союз ринків капіталу, розпочне свій дводенний візит в Україну.

У четвер Віце-президент зустрінеться з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом і Міністром фінансів Оксаною Маркаровою. Під час перебування в Києві Домбровскіс планує обговорити питання економічної та фінансової співпраці між Євросоюзом та Україною і надання макрофінансової допомоги Україні. Фіскальна політика та управління державними фінансами також стануть предметом обговорення.

Того ж дня (четвер, 28 лютого) він зустрінеться і матиме дискусію з викладачами та студентами Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Під час зустрічі Домбровскіс виступить з промовою «П’ять років після Майдану».

У п’ятницю Віце-президент Єврокомісії у знак солідарності з Україною відвідає Приазов’я, де він проведе переговори з регіональними та місцевими органами влади. Також він відвідає місцевий порт у Бердянську та офіційно відкриє фінансовані Євросоюзом дитячий садочок і реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю.

Перейти до вмісту