Ви тут:
Суспільство Україна 

Уряд прийняв рішення для забезпечення безперебійної доставки пенсій і виплати зарплат співробітникам Укрпошти

6 лютого на засіданні Уряду було затверджено Порядок використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству “Укрпошта” за надання послуг, пов’язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.

Урядовим рішенням визначено механізм використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству “Укрпошта” за надання послуг, пов’язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню, повідомляють у Мінсоцполітики.

Бюджетні кошти, в межах затверджених асигнувань на 2019 рік, надаються  АТ “Укрпошта” за умови укладення ним у порядку, встановленому Законом України “Про публічні закупівлі” договорів з територіальними органами Пенсійного фонду України про надання послуг з виплати та доставки пенсій і грошової допомоги населенню у 2019 році.

Реалізація прийнятого рішення забезпечить безперебійну доставку пенсій і виплату заробітної плати співробітникам АТ “Укрпошта”.

Перейти до вмісту