Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві біля Полтавської обласної адміністрації виявлено пістолет

Близько 8 години ранку 4 лютого під час прибирання території навколо Полтавської обласної адміністрації двірник у снігу знайшов металевий предмет, зовні схожий на пістолет ТТ. 
Про це повідомляють у ГУ МВС України у Полтавській області
“Під час огляду місця події працівники поліції міста Полтава встановили, що пістолет перебуває без набоїв, його частини та механізми сильно пошкоджені іржею. Стан та місце навколо предмета вказує на те, що він знаходиться там уже досить тривалий час”, – йдеться у повідомленні. 
За даним фактом у відділенні поліції № 1 міста Полтава розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вилучений предмет направлено для проведення криміналістичної експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУНП в Полтавській області.
«Наразі слідством перевіряються всі можливі версії по даному факту, – повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – Якщо комусь із громадян відома будь-яка інформація з даного приводу, просимо повідомити її до відділення поліції № 1 міста Полтава. Конфіденційність ми гарантуємо». 
Перейти до вмісту