Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді продовжують створення віртуальної екскурсії містом

Миргородська міська рада продовжує втілювати заходи з промоції та брендингу міста, передбачені Стратегією Миргородського субрегіону. Нині триває робота зі створення віртуальної 3D прогулянки містом. Цей напрямок – є однією із складових проекту – переможця за напрямком впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту від Полтавської обласної ради.

Учора на засіданні робочої групи відбулася зустріч представників виконавчого комітету та зацікавлених представників бізнесу з сертифікованим фотографом компанії Google. Спеціаліст розповів про особливості панорамних фото, продемонстрував обладнання та презентував роботи. Відбулося активне обговорення проектної пропозиції, спрямованої на підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону за допомогою сучасних інтернет-інструментів. 360-градусні панорами Миргорода створять справжній ефект присутності, дозволяючи детально ознайомитися з визначними та історичними місцями і локаціями міста-курорту через Карту Google. Про це повідомили у міській раді.

Присутні на заході представники бізнесу підтримали проект зі створення віртуальної екскурсії та погодилися на співпрацю.

Перейти до вмісту