Ви тут:
PROвсе Відео Суспільство Україна 

У Києві побили учасника нацвідбору на “Євробачення-2019”

Один з учасників нацвідбору на “Євробачення-2019” Андрій Хаят, який виступає під псевдонімом KHAYAT, став жертвою хуліганів.

На сторінці в Instagram виконавець розмістив сторіс, де зображений з побитим обличчям. Як розповів Андрій, на нього та його музиканта напали просто у вагоні метро у Києві. Коли артисти прямували на акустичний концерт, у метро до них підійшло троє чоловіків, які були схожі на тих, хто “нещодавно вийшов з місць позбавлення волі”, пише ТСН.

“У вагоні метро до нас підійшло троє хлопців, один з них каже: “Це ти з телевізора?” Я звик до того, що люди впізнають мене, я завжди простягаю руку, щоб привітатися. А тут замість того, щоб привітатися, людина б’є тебе в обличчя!” – розповів Хаят.

Андрій поділився, що у цей момент у вагоні перебувало четверо нацгвардійців, проте жоден з них не спробував навіть допомогти артистам. За словами Андрія, найбільше дісталося його музиканту.

“Його просто били ногами, в тому числі в обличчя”, – прокоментував виконавець.

Хаят почувається добре, побої знімати не став і заяву до поліції не писав.

“З поліцією жодних справ не хочу мати. Все одно це ні до чого не призведе. В Україні так все відбувається, що внаслідок якихось подій можеш стати обвинуваченим. Мені не потрібні розбірки. Слава Богу, що не було ножа або ще чогось”, – додав співак.

Нещодавно KHAYAT оприлюднив пісню, з якою змагатиметься за право представляти Україну на Євробаченні.

Читайте також: Оголосили учасників нацвідбору на Євробачення-2019

 

Перейти до вмісту