Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці воїнам-афганцям вручили нагороди (ФОТО)

15 лютого в Україні відзначали День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день вшановували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів та відзначили 30- річчя з  дня вивидення військ з Афганістану.

З нагоди цієї ювілейної дати, на пленарному засіданні сесії міської ради міський голова Віталій Малецький вручив ордени «30 років з дня виведення військ з Афганістану» кременчужанам – учасникам бойових дій Віталію Дедюріну, Івану Пісні. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Почесні грамоти Полтавської обласної державної адміністрації отримали Борис Гонза – голова правління громадської організації «Полтавська обласна організація інвалідів війни, Збройних Сил, учасників бойових дій та Силових Структур», Андрій Потапенко – член правління громадської організації «Полтавська обласна організація інвалідів війни, Збройних Сил, учасників бойових дій та Силових Структур», Юрій Терещенко – голова правління громадської організації «Кременчуцька районна організація інвалідів війни, Збройних Сил, учасників бойових дій та Силових Структур».

Перейти до вмісту