Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці реалізовуватиметься програма «Школа лідера»

З метою підтримки громадянської активності, стимулювання залучення до громадської роботи молодих людей та виховання в них якостей справжніх лідерів, у Кременчуці у лютому-березні 2019 року реалізовуватиметься програма «Школа лідера». Розпорядження «Про проведення реалізації загальноміських заходів у рамках реалізації програми «Школа лідера» у 2019 році в м. Кременчуці» підписане міським головою Віталієм Малецьким 8 лютого 2019 року.

Організатори заходу – управління молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Молодіжний парламент Кременчука, департамент освіти, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, повідомили у Кременчуцькій міськраді.

У заходах програми «Школа лідера» передбачені тренінги та лекційні заняття за темами: хто такий лідер та його якості, тимбілдінг або побудова команди, тайм-меджмент: управління часом, ораторське мистецтво, соціально-психологічна гра «Бункер» та «Стратегія розвитку міста», створення власних проектів; а також зустрічі з відомими людьми Кременчука та багато іншого.

Перейти до вмісту