Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Рятувальники Полтавщини розповідають дітлахам правила безпеки життєдіяльності

Аби зменшити кількість надзвичайних подій за участю дітей рятувальники відвідують з профілактичними заходами усі шкільні та дошкільні навчальні заклади області, повідомили в ГУ ДСНС в Полтавській області.

Так, 6 лютого фахівці Служби порятунку «101» провели для вихованців Хорольського дитячого садочку «Яблунька», а днем раніше для учнів 1-2 класів Лохвицької загальноосвітньої школи №3 профілактичні інформаційно-пізнавальні заняття з питань безпеки життєдіяльності у зимовий період.

Під час зустрічей з дітьми рятувальники розповіли основні правила пожежної безпеки, правила безпечної поведінки у зимовий період, навчали як потрібно діяти у разі виникнення пожежі, як користуватися первинними засобами пожежогасіння. Також, розповідали правила безпечної поведінки поблизу зледенілих водних об’єктів.

Не оминули увагою фахівці Служби порятунку «101» і правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів. Наостанок заняття рятувальники вручили тематичні листівки.

Шановні батьки! Головне управління ДСНС України у Полтавській області наголошує на важливості дотримання дітьми правил безпеки життєдіяльності під час зимового періоду. Не залишайте дитину вдома саму. Слідкуйте за справністю електромережі, пічного опалення, побутових приладів. Тримайте побутову хімію, сірники, запальнички у недоступному для дітей місці. Пам’ятайте, що безпека вашої дитини — це, перш за все, ваша особиста відповідальність!

Перейти до вмісту