Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Представників районних адміністрацій Полтавщини навчали опановувати власні емоції

Психологи Полтавської обласної Служби порятунку «101» продовжують проводити освітні заходи для представників органів місцевого самоврядування.

Так, 12 лютого психолог Головного управління ДСНС в Полтавській області Юлія Фалєєва провела тренінгове заняття з представниками районних адміністрацій Полтавської області.

Заняття спрямували на підвищення рівня психологічної культури, ознайомлення з принципами забезпечення гуманітарних суб’єктів і громад стратегією планування й координування системи захисту психічного здоров’я та психосоціального благополуччя населення в розпалі надзвичайної ситуації, повідомили в ГУ ДСНС в Полтавській області.

Навчання пройшли 25 учасників на базі Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Серед учасників були представники Полтавського, Диканського, Шишацького, Хорольського, Карлівського, Лохвицького, Оржицького, Кобеляцького та Пирятинського районів.

Під час заняття вагу зосереджували на ефективній взаємодії під час спілкування з іншими людьми, особливо під час виникнення несподіваних ситуацій.

Розглядали питання ефективного поводження під час виникнення конфліктних ситуацій, учасники розглядали який спосіб реагування найкращий – емоційний чи логічний, і що потрібно робити, аби опанувати власні емоції.

 

Перейти до вмісту