Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують на Марш пам’яті за загиблим атовцем Антоном «Сіфом» Грицаєм

15 лютого 2015 року під час наступальної “Широквнської операції” загинув полтавець, боєць полку «Азов» Антон «Сіф» Грицай, отримав смертельне осколкове поранення.

“У цей день ми з друзями вшановуємо “Сіфа” за традицією футбольних вболівальників – маршем. За життя одним із найбільших захоплень Антона був саме футбол. Уболівав він за наш полтавський клуб «Ворскла» Антон був фаном. Коли відбулася анексія Криму, ультраc різних футбольних клубів оголосили перемир’я між собою. Україною прокотилася хвиля маршів єдності – у Харкові, Одесі, Києві”, – пише про товариша на своїй сторінці у соцмережі депутат Полтавської міськради Вадим Ямщиков.

Антон Грицай був одним з ініціаторів таких маршів у Полтаві. На одному із них зібралося близько п’яти тисяч вболівальників донецького «Шахтаря», полтавської «Ворскли» та Київського «Динамо». Для фанів це вже традиція: віддати шану, пройшовши маршем. 

Марш відбудеться у Полтаві 15 лютого о 18:00 на Білій Альтанці.

Також, полтавців запрошують об 11:00 віддати шану Антону на Алеї Героїв. Старе міське кладовище (вул. Європейська, 154).

Перейти до вмісту