Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Петиція про облаштування бігової доріжки у Корпусному парку зібрала необхідну кількість підписів і пройде розгляд депутатської комісії

Станом на 14:30 8 лютого петиція має вже 289 голосів і з’явилася в розділі «На розгляді» на сайті Полтавської міськради (http://petition.rada-poltava.gov.ua/petition/view?id=330). Наступний крок — її розгляд на депутатській комісії.

Нагадаєм, 6 лютого на сайті Полтавської міськради з’явилася петиція від полтавки Антоніни Білоус. У ній вона закликала прокласти бігову доріжку по внутрішньому колу Корпусного саду.

Для збору необхідних 250 голосів знадобилося лише 1,5 доби. Але полтавці продовжують залишати підписи. Нині їх уже 289.

У якості матеріалу для бігової доріжки, Антоніна Білоус називає гумову плитку, оскільки цей матеріал надійний і стійкий.

Петиція стала успішною, бо згуртувала дві аудиторії: як бігунів, так і автомобілістів. За ці два дні я отримала величезну кількість повідомлень з підтримкою ідеї. Хочеться, щоб у нас все вийшло! — говорить авторка ідеї.

Серед тих, які позитивно відгукнулися про ідеї з доріжкою — в.о. міського голови Олександр Шамота, співорганізатори напівмарафону у Полтаві Дмитро Геращенко та Максим Кривенко («New Run»), представники бігових клубів «NewRun Club» (https://newrunclub.com/) та «Running club Poltava».

Наступний крок для петиції — розгляд на депутатській комісії.

Рада, що полтавці долучились до цієї ініціативи. Страшенно приємно побачити, наскільки швидко вона зібрала необхідні голоси і що досі триває її обговорення, — зазначає Антоніна Білоус. — Біговий рух в Полтаві має активно розвиватися і для цього потрібно створювати всі умови.

Роман Повзик

Перейти до вмісту